Dva dana tragom venecijanskog zavodnika

Glumci Istra Inspirita prikazat će dolazak Casanove u Vrsar
Glumci Istra Inspirita prikazat će dolazak Casanove u Vrsar

Casanovafest koji se u petak i subotu održava u Vrsaru ispričat će priču o najpoznatijem svjetskom zavodniku na sasvim drugačiji način. Pored bogatog zabavnog programa, punog iznenađenja i senzualnosti, predstavit će se i glumci Istra Inspirita koji će na zabavan način oživjeti Casanovine avanture.

Brod strasti pod maskama

Petak je zamišljen kao ležerno putovanje u svijet Casanove i to isplovljavanjem u "nove doživljaje na Casanovinom brodu ljubavi i strasti pod maskama", kako vele organizatori. Na molu ispod hotela Pineta brod isplovljava točno u 18 sati, a posjetitelje tu očekuje piće dobrodošlice, glazbena zabava uz DJ-a Lucu Montecchija, plesačice i animatorice, ples s neodoljivim zavodnikom Casanovom te nagradne igre iznenađenja.

Od 19 do 23 sata gosti će moći uživati u gastronomskom programu Casanova paleta okusa. Razne delicije donose ugostitelji iz Vrsara: restorani Fančita, Srdela, La rosa i Grofica te barovi Casanova, Ladonja, Bubamara, MIA, Orsera, Vala i Nieves. Oni će svi predstaviti jela i pića sastavljena na temu hedonizma i afrodizijačkih namirnica. Za after party pobrinut će se Casanova beach club uz zabavu s animatorima i DJ-ima ekipe Radio Company.

U subotu program počinje u 18 sati na Rivi gdje će se također predstaviti posjetiteljima jedanaest ugostitelja iz Vrsara. Casanova paleta okusa i u subotu nudi delicije sve do 23 sata. Morski plodovi, tartufi, čokolada i druge namirnice kojima se pripisuju afrodizijačka svojstva naći će se u ponudi ugostitelja. Na Rivi će biti postavljena velika bina na kojoj će se nizati nastupi umjetnika, performansi, glazbenici, izložba. Iste večeri u 18 sati počinje videoizložba fotografa Đanija Celije iz Pule. Videoizložba pod nazivom "Mišela" donosi radove koji su nastali od 2000. do danas.

Gatara i doktor za libido

Oko 19.20 sati očekuje se prvi nastup glumaca Istra Ispirita koji će prikazati dolazak Casanove u Vrsar, na maloj bini u parku na Rivi. Odmah potom slijedi otvorenje Casanova ulice. Uličica nadomak Rive bit će pretvorena u mjesto gdje će se moći razgovarati s gatarom o ljubavnim željama i jadima, doktor za libido će pričati o raznim ljekovitim i stimulativnim sredstvima, a sve u izvedbi glumaca Istra Inspirita.

Prvi istarski Speed dating

Bit će tu i Casanova Wall, zid na koji možete staviti svoju ljubavnu poruku te tako sudjelovati u lutriji koja se izvlači na kraju večeri. U subotu oko 20 sati očekuje se i prvi istarski Speed dating (brzi spojevi) koji prima 15 parova u roku od 45 minuta. Ovisno o zainteresiranima, možda će se organizirati i dva bloka Speed datinga. (E. VELAN)


Podijeli: Facebook Twiter