Duhovi prošlosti za bolju buducnost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sajmeni prostor Vodnjana u srijedu je bio svojevrsni vremeplov koji je okupljene nakratko vratio na rock scenu 60-ih i 80-ih godina prošlog stoljeca.

Tada su na ovim prostorima djelovali mnogi bendovi, a publika je imala prilike poslušati presjek radova Gustapha i njegovih dobrih duhova, Shadowsa, Stabilizacije, Sigme, MIR-a, Klima uredaja i ostalih. Pored glazbenih radova, na videozidu su se pregledavale stare fotografije koje su sakupili clanovi bivših bendova te ljudi koji su sudjelovali u njihovom djelovanju.

Uz price i fotografije, puštali su se hitovi tih bendova te onih koji su ih inspirirali. Iako na pocetku nije bilo puno publike, kako je vrijeme odmicalo, okupio se prilican broj ljubitelja tadašnje vodnjanske rock scene koji su uživali u druženju i prisjecanju na stara vremena.

Cilj manifestacije je prihod od ulaznica iskoristiti za izgradnju kuce za Zorana Divkovica koji je prije 13 godina nastradao u prometnoj nesreci ostavši stopostotni invalid. Živi na drugom katu stare kuce na oidnjanskoj placi te vec pet godina nije izašao iz nje. Ovaj Susret generacija organizirali su Motocross klub Calderiva i Motoklub Hornet iz Vodnjana.


Podijeli: Facebook Twiter