Dubrava - Rockwool Pula 57:76

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagreb. Utakmica 19. kola: Dubrava - Rockwool Pula 57:76 (15:25, 13:19, 13:20, 16:12). Školska dvorana Dubrava. Gledatelja: 30. Suci: Holik (Slavonski Brod) i Dundovic (Zagreb).

DUBRAVA:
Pleš 8, Šuster 5, Vukovic 12, Karaga 7, Nihic 5, P. Raguž 1, Peric, Rešetar 14, Matijevic 1, N. Raguž 4.
ROCKWOOL PULA:
?ukic 5, ?ikic 21, Tukic 2, Cvjetkovic 10, Pešic, Butkovic, Zubak 14, Šturbej, Ramljak 16, Jakelic 8.

Košarkašice Rockwool Pule nakon devet uzastopnih prvenstvenih poraza napokon su uzdignutih ruku napustile parket. Neugodna serija prekinuta je u ogledu s "fenjerašem" Dubravom, istom onom protiv koje su igracice trenera Ivana ?ukica 3. prosinca prošle godine upisale posljednji trijumf.

Bio je to susret u kojem je rezultatska neizvjesnost postojala samo na pocetku, kad su košarkašice Dubrave povele 6:2 i 10:4, nakon cega je na parketu postojala samo jedna ekipa - pulska. Brzim dodavanjima Puljanke su neutralizirale domaci presing, spuštale loptu pod koš gdje su uspješne bile Zubak i Ramljak, a i vanjski šut je odlicno funkcionirao.

Puljanke su dominirale pod oba obruca i do kraja susreta sakupile okruglih 50 skokova, pocetkom posljednje dionice približile se na tridesetak koševa razlike, da bi onda u završnici priliku dobile i mlade snage, što su iskoristile domace košarkašice da malo ublaže poraz. (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter