Dubrava - Porec 26:28

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon gotovo osam mjeseci rukometaši "Poreca" osjetili su slast gostujuce pobjede. Pobijedila je momcad trenera Brcica udanas u Dubravi (28:26), a posljednje premijerligaške gostujuce bodove Porecani su uknjižili još u veljaci u Rijeci protiv "Zameta".

Da bi gostovanje moglo dobro završiti za Porecane nagovijestile su uvodne minute dvoboja jer je u 8. minuti bilo 5:2 za goste. Nakon iskljucenja Gruicica, medutim domacini rade seriju od 4:0 i dolaze u prvo vodstvo. Potom se igralo "gol za gol" do samog odmora na koji domacini odlaze s dva pogotka prednosti. Po povratku iz svlacionice Porecani djeluju dosta loše što Dubrava koristi za dolazak na visokih "plus 6" (23:17). Tada medutim nakon time outa i nekoliko izmjena u sastavu na parket dolazi jedan novi "Porec" koji serijom od 7:0 dolazi u vodstvo 24:23 ne dozvoljavajuci protivniku da postigne zgoditak punih 12 minuta. Uz tradicionalno efikasnog Lovrinovica u tim su se trenucima istaknuli vratar Gracic, Coric i Galijot, narocito u obrani. U posljednjim minutama Porecani su uspjeli sacuvati steceno vodstvo za prvu sezonsku gostujucu pobjedu.

Dvorana Dubrava. Gledatelja: 150. Suci: Gondurek i Cindric (oba Osijek).

DUBRAVA: Boškovic, Sokolic 4, Sršen, Brnas 3, Valentakovic, Šokicic, Vida, Rakovic 2, Kovacevic 6, Šprem, Horvat 1, Boric, Vrselja, Gotovac, Kontret 3, Šandrc 7.

POREC: Krevatin, Mataija 4, Galijot 2, Vujic, Coric 2, Lovrinovic 12, Turkovic 2, Carapina, Radošic, Ivancev 1, Gudic 3, Gracic, Radakovic, Thoss, Gruicic 2, Sever.

Sedmerci: Dubrava 5 (4), Porec 6 (6). Iskljucenja: Dubrava 6, Porec dvije minute.


Podijeli: Facebook Twiter