Država ponovno iznajmljuje urede u Japodskoj ulici

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) objavio je javni poziv za zakup dvadeset i osam poslovnih prostora na području Pule, Rijeke, Matulja i Opatije, a rok za podnošenje prijava je 25. svibanj do 10.30 sati. U najam se daje ukupno devet  poslovnih prostora u Japodskoj ulici 66 b na Monvidalu.

Svi prostori nalaze se u istoj zgradi, a iznajmljuju se i dva izloga, jedan od 1,2 četvornih metara i drugi od 4,8 kvadrata. Ostali prostori su lokali različitih površina, od čega najmanji ima 8,65 kvadrata, a najveći se proteže na 85,7 kvadrata. U pulskoj ponudi našli su se i prostori veličine od 4,80, 15,72, 16,11 kvadrata.

Ovisno o veličini, kreću se i cijene, pa tako primjerice za najam izloga treba platiti između 99 i 144 kuna, a ostale cijene za poslovne prostore, kreću se od 260 do 2.572 kuna. Oni koji planiraju prostor uzeti u najam, dužni su uplatiti jamčevinu koja se kreće od 99 do  7.718 kuna, a prostori se mogu razgledati 11. svibnja od 11 do 12 sati.

DUDDI u svom pozivu predlaže i kojom bi se djelatnošću trebao ispunjavati budući zakupac. To su ugostiteljstvo, trgovina, prijevoz i skladištenje, putničke i marketinške agencije, posredničke usluge, uslužne i metaloprerađivačke djelatnosti. Podsjetimo, kako je isti državni ured lani objavio identičan poziv za zakup poslovnih prostor u istoj zgradi, no tada su svi prostori bili u "roh -bau" izdanju.

Svi zainteresirani ponude mogu uputiti do 25. svibnja na adresu: Državni ured za upravljanje državnom imovinom, Dežmanova 10, 10000 Zagreb. Istog dana je i otvaranje ponuda, a detaljnije informacije o natječaju mogu se naći na internetskim stranicama www.hr-nekretnine.hr. (D. BAŠIĆ PALKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter