Druženje umirovljenika Uljanika

Ilustracija (Arhiva/GI)
Ilustracija (Arhiva/GI)

Više od tristo umirovljenika okupilo se za vikend na glavnoj porti Uljanika da bi se pridružili tradicionalnom druženju koje se, već desetu godinu zaredom, početkom prosinca održava u povodu obilježavanja dana Uljanika i početka brodograđevnih aktivnosti u Puli.

Uz pratnju, prošetali su Uljanikom sve do Otoka, gdje ih je u blagovaonici pozdravio Hrvoje Markulinčić, direktor Uljanika-zajedničkih poslova. Markulinčić je umirovljenike upoznao s trenutnim stanjem u pulskom brodogradilištu, završenim procesima ORD-a i dokapitalizacije, zatim odnosima i poziciji na brodograđevnom tržištu, te gradnjama na kojima Uljanik trenutno radi i koje će graditi sljedeće godine.

Na koncu zaželio sve najbolje za blagdane i u novoj godini.

Prisutnima se obratio i Vladimir Sinčić, tajnik Kluba umirovljenika Uljanika, koji se zahvalio čelnicima brodogradilišta jer na razne načine pomažu rad kluba i omogućavaju posjete poput ovoga.

Druženje se nastavilo uz ručak, pjesmu i ples, za što su se pobrinuli članovi KUD-a Uljanik, no ovog puta glavnu riječ imali su najmlađi članovi koji su svojim nastupom oduševili umirovljenike. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter