Druženje s poduzetnicima na na Business Cafeu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskom The Shipyard Pubu u četvrtak u 18 sati održat će se 13. Business Cafe, pod nazivom "Kako prepoznati priliku?". Uz networking te priče poznatih i uspješnih poduzetnika, ovoga puta posjetitelje očekuje iznenađenje - večer će otvoriti uz malo smijeha i opuštanja posebni gost eventa - Ivan Šarić, koji će potom i sam ispričati svoju poduzetničku priču. Nakon zabavnog dijela, slijede inspirativne priče uspješnih poduzetnika.

Uz Ivana, gosti Business Cafea su Darija Božac Marjanović, direktorica Regional Expressa, Dean Valković menadžer prodaje u Infobipu te Simon Puja i Branka Lukić iz Illeconcepta.

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Sedmu godinu zaredom, u šest zemalja, održano je skoro 200 evenata, preko 700 govornika, 15.000 gostiju/posjetitelja, 20 milijuna eura i poslovanja i ulaganja – ljudi su našli prijatelje, ulagače, poslovne partnere, zaposlenike ali prije svega podršku. Nositelj licence Business Café Istra je Optimus Consulting d.o.o., a moderatorica će biti Kristina Rabar.

Uz brojne goste, posjetitelje očekuju pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te novi promotivni materijali Business Caféa s porukama (dvije vrste šalica, kišobrani, majice, prijenosni punjači za mobitel i kemijske olovke). Svi detalji o događaju dostupni su na www.businesscafe.info. Ulaznice su besplatne za svih, ali je potrebno izvršiti rezervaciju na mail: [email protected]

Broj mjesta je ograničen. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Grada Pule i HGK-a te uz sponzorstvo The Shipyard Puba, Zagrebačke banke, Savjeta mladih Grada Pule, Brionke d.d., Silvana Ivaninića i Nade Rokov. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter