Druženje Istraturistovih umirovljenika u Sol Umagu


Gotovo tristo umirovljenika okupilo se na prigodnoj blagdanskoj večeri koju su proteklog vikenda u hotelu Sol Umag organizirali umaška podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske i njegov Ogranak umirovljenika Istraturista, a sve pod pokroviteljstvom ove turističke tvrtke. Okupljenima se obratio Anton Pertot, predsjednik umaške podružnice SUH-a, koji je istaknuo važnost druženja umirovljenika, ali i blagdanskog darivanja jer je večera imala humanitarni karakter.

Prije i tijekom večere prikupljeno je ukupno 6.850 kuna, a tim će se novcem kupiti poklon-paketi za 18 umirovljenika s navršenih 85 godina s područja Umaga. Ostatak je namijenjen Domu za starije i nemoćne.

Pertot je u prigodnom govoru istaknuo doprinos koji su dali bivši radnici, danas umirovljenici Istraturista, od kojih su neki i cijeli radni vijek proveli u tom poduzeću. Oni su svojim radom i zalaganjem omogućili sadašnjim zaposlenicima da i dalje mogu raditi u ovoj tvrtki.

- Svi smo jako ponosni na uspjehe koje ostvaruje i na nove projekte koje Istraturist planira realizirati. Kroz strukturu tvrtke prošao je iznimno veliki broj radnika, čemu u prilog govori činjenica da na području Umaga i okolice ima više od dvjesto umirovljenika Istraturista koji prate njegov rad. Iza nas je godina koju je obilježilo ne samo osnivanje Ogranka umirovljenika Istraturista, nego i početak njegovog aktivnog i učinkovitog rada. Pozivam umirovljenike ove firme koji to još nisu učinili da nam se pridruže, rekao je predsjednik Ogranka umirovljenika Istraturista Fulvio Titonel. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter