Društvo bibliotekara: Kraljević opet predsjednik

Ivan Kraljević i dalje predsjednik Društva bibliotekara Istre (arhiva/E. STRENJA)
Ivan Kraljević i dalje predsjednik Društva bibliotekara Istre (arhiva/E. STRENJA)

U Sveučilišnoj knjižnici u Puli održana je izborna skupština Društva bibliotekara Istre. Za predsjednika je ponovno izabran Ivan Kraljević, djelatnik pulske Sveučilišne knjižnice, a Glavni odbor društva uz njega će činiti Iva Ciceran iz pazinske knjižnice, Ljiljana Kostić iz novigradske, Adriana Gri Štorga iz knjižnice Arheološkog muzeja Istre te Nadia Bužleta iz Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Nadzorni odbor činit će Tijana Barbić Domazet iz Sveučilišne knjižnice te djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Pula Liana Diković i Karmen Damljanović.

Uredništvo mrežnih stranica Društva bibliotekara Istre djelovat će u sastavu Nadia Bužleta, Iva Ciceran, Tijana Barbić Domazet i Ivan Kraljević, dok će povjerenstvo za prijedloge za dodjelu nagrada Društva bibliotekara Istre činiti Branimir Prica, Irides Zović, Sonja Brhanić i Izabela Kapustić.

Nagrada Društva bibliotekara Istre za prošlu godinu pripala je Mariji Petener Lorencin, sa Sveučilišta Jurja Dobrile, a pohvalnica za naj-projekt išla je ravnateljici porečke knjižnice Irides Zović za projekt Booktige. (V. B.


Podijeli: Facebook Twiter