Drugi studijski album Vedrana Šilipetra

Vedran Šilipetar: Ovaj je album zreliji i suptilniji od prethodnoga
Vedran Šilipetar: Ovaj je album zreliji i suptilniji od prethodnoga

Sredinom ožujka očekuje se izlazak novog, drugog po redu studijskog albuma pulskog kantautora Vedrana Šilipetra pod nazivom "Fenix"! Posljednji singl "S tobom sve je savršeno" Šilipetar je snimio u suradnji sa Songkillersima (pjesmu je producirao Srđan Sekulović Skansi), a odličan airplay potvrđen je i ulaskom singla na HR TOP 40.

Ova pjesma, zajedno s desetak drugih skladbi, naći će se na novom albumu koji, osim sa Songkillersima, donosi i suradnju s nagrađivanom ženskom klapom Teranke iz Pule.

- Album "Fenix" za mene je puno intimniji i bolji od prethodnog iz razloga što sam, osim što sam autor većine glazbe i tekstova, sudjelovao kao producent i instrumentalist. Odsvirao sam gitare, klavijature, bass, bubnjeve i aranžirao i producirao skoro polovicu albuma. Moje je mišljenje da je album svakako zreliji i suptilniji od prethodnog, a žanrovski se dotiče rocka, retro rocka, funka, pop rocka, prog rocka, etna, latino glazbe, house pa čak i reggaea. Mislim da će materijal biti poslastica za sve one koji traže nešto drugačije od ustaljene pop rock sheme ovih prostora, kazao je ovaj pulski autor. (V. B.)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter