Drugi rođendan Teatra Naranča

Proslava drugog rođendana Teatra Naranča
Proslava drugog rođendana Teatra Naranča

Teatar Naranča svečanom ceremonijom u Dječjem kulturnom centru (bivši Pionirski dom), gdje i djeluje, proslavio je u subotu navečer svoj drugi rođendan.

Tim je povodom održan prigodan kulturno-umjetnički program te dodijeljene su zahvalnice pojedincima i ustanovama koji su doprinijeli radu i razvoju ovoga kazališta.

Razni su glazbenici izvodili songove iz predstava s repertoara Teatra Naranča, tako da smo mogli čuti Vedrana Šilipetra, Teranke, Mješovitu vokalnu skupinu Nešpula, legendarnu Lidiju Percan uz gitarističku pratnju Alena Belulla, zbor Zaro pod vodstvom Linde Milani, Duo Loose u sastavu Sandro Lučić, Irena Vladisavljević uz sudjelovanje Nataše Dragun, te pogledati male plesačice iz Medulina koje je uvježbala Paola Šimunović. Program su vodili novinarka Tv Nove Jovana Prusac Fabris i voditelj s Radio Maestrala Ivo Čipčić.

Uime Teatra Naranča publici se obratio njegov ravnatelj Luka Juričić zahvalivši se svim suradnicima i svima onima koji su pomogli u realizaciji predstava, kao i publici koja ih vjerno prati. Brzojav čestitki stigao je i iz ureda predsjednika RH Ive Josipovića.

Ovo kazalište za djecu i mlade u protekle je dvije godine realizirao vrlo kvalitetne predstave za djecu, koje je publika izvrsno primila. Od rasplesane "Pepeljuge" do spektakularnog "Aladdina", "Pinocchia" u formi teatra sjena, pa sve do nedavne čarobne "Male sirene", stalno su se nizali uspjesi.

U pripremi su brojne nove predstave, a već u ponedjeljak kod njih u 18 sati gostuje Mala scena s predstavom "Pale sam na svijetu". (V. BEGIĆ; snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter