Drugi put u Hrvatskoj: Tom Jones sutra u Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sir Tom Jones, jedna od najvećih legendi popa i rocka, sutra će nastupiti u pulskoj Areni, a koncert počinje u 20 sati. Jones je osim kao pjevač poznat i kao šarmer, čemu pridonosi činjenica da ga i dalje proglašavaju seks simbolom unatoč tome što je zašao u osmo desetljeće života. Zajedno sa svojim bendom, uz najveće hitove iz karijere, predstavit će pjesme s posljednja dva albuma "Praise & Blame" te "Spirit in the room".

Jones u Pulu, drugi put u Hrvatsku, dolazi u sklopu turneje koja obuhvaća najljepše pozornice u Europi, a uz nove pjesme čut ćemo i provjerene hitove poput "It's Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "I'll Never Fall In Love Again" te "Sex bomb". Spomenimo i da je u karijeri imao čak 36 hitova među prvih 40 na britanskoj top-listi (od čega čak pet s albuma "Reload" iz 1999. godine), ali voljeli su ga i Amerikanci, zbog kojih je u top 40 imao 19 pjesama.

Ovog rođenog Velšanina nazivaju rockerom s istinskim ritmom bluesa i soula, koji je dobrodošao i cijenjen od urbanih klubova, preko mjesta za izvedbu scenskih umjetnosti do velikih arena. Njegove spektakularne izvedbe privlače mlade i stare, muške i ženske, obuhvaćaju i glavne i rubne tokove glazbe, a njegov bariton je još uvijek moćan. Prvi singl objavio je prije skoro 50 godina i kako stvari stoje, Jones ne misli stati. Uostalom, svaki put kada bi ga otpisali, on bi se vratio na top-ljestvice. Zadnji put na vrh se britanske top-liste popeo prije tri godine obradom "Islands in the stream" koju je otpjevao u društvu Ruth Jones, Roba Brydona i Robina Gibba, no i zadnji albumi mu dobivaju pozitivne kritike.

Ulaznice za koncert u Puli mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr po sljedećim cijenama: VIP loža 550 kuna, loža 490, VIP parter 350, parter 300 i tribine 250 kuna. Zbog velikog interesa u prodaju je puštena dodatna kategorija ulaznica, i to za stajanje, koje koštaju 200 kuna. Ulaznice u kategoriji VIP parter već su rasprodane. U ponedjeljak i utorak od 9 sati ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Arene (Flavijevska bb, Pula). Na dan koncerta, u utorak, ukoliko ulaznice ne budu rasprodane, blagajna Arene radit će od 16 sati do samog početka koncerta. (M. RADIĆ, T. Kv./Foto Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter