Drugi Dimensions od 5. do 9. rujna 2013.

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon velikog uspjeha prvog izdanja započele su pripreme za drugi Dimensions festival, koji će se od 5. do 9. rujna iduće godine održati u tvrđavi Punta Christo.

Ulaznice za posjetitelje iz Velike Britanije, Europe i ostatka svijeta već su u prodaji, a uskoro slijede informacije o ulaznicama za posjetitelje iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova, koje će biti u prodaji po povoljnoj cijeni.

Prva imena izvođača koji će nastupiti na ovom festivalu elektronske glazbe bit će objavljena početkom 2013., a informacije o smještaju i transportu bit će dostupne krajem prosinca na službenoj web-stranici festivala www.dimensionsfestival.com.

Brojne pozitivne reakcije na prvo izdanje festivala stigle su iz svih dijelova Europe i svijeta od posjetitelja, izvođača, medija, gostiju, publike, kritike.

Dimensions festival nominiran je za najbolji europski festival na dodjelama UK festival awardsa u kategoriji Best overseas festival kao najbolji festival europskog kontinenta i European festival awardsa u kategoriji najbolji novi festival. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter