Dream Project oduševio u Rovinju

Dream Project na rovinjskom Trgu maršala Tita
Dream Project na rovinjskom Trgu maršala Tita

Brojni Rovinjci došli su pozdraviti i dati podršku članovima banda Dream Project, koji je sinoć na središnjoj pozornici Trga maršala Tita u Rovinju predstavio CD prvijenac "Koža". Koncert benda koji godinama izvedbom stranih pjesama i autora unosi živost i dobar štimung u gotovo svaki iole važniji glazbeni događaj u Rovinju a i šire, bila je i prigoda za zahvalu talentiranim momcima - Zoranu Božiću Jolletu (vokal i klavijature), Leu Modriću (bass), Željku Momiću (gitara), Damiru Božiru (bubnjevi) i jednoj dami - pjevačici Anđeli Poljak.

Koncertnu su večer otvorili izvedbom "Kože", pjesme pokojnog Mladena Sošića, dobrog prijatelja benda, po kojoj je ujedno i naslovljen CD prvijenac. U pauzama između pjesama i komunikaciji s publikom moglo se čuti kako je koja od ukupno  jedanaest pjesama nastajala, tko ju je i što je najvažnije u kakvim okolnostima napisao. Valja podsjetiti da je autor glazbe Zoran Božić, dok tekstove pjesama uz njega potpisuju Kristiana i Nataša Božić, Darko Zgrabljić te Leo Modrić.

CD "Koža", koji bi se trebao naći u prodaji do kraja godine, sniman je u Studiju L. A. Denisa Budima i uz veliki angažman prijatelja glazbenika - Marka Kalčića, Gorana Salvija, Aleksandra Lukića, Kristiana Terzića, Renata Orbanića, Deana Kajfeša i Darka Zgrabljića. Sasvim pristrano, jer o ukusima ne valja raspravljati dvije su, glazbenim rječnikom "dizalice" pod nazivom "Nemoj mi to činiti" i "Hajde pogodi me", dale nagovijestiti da će nas glazbeni pogodci Dream Projecta i nadalje oduševljavati.

Prije promocije "Kože" atmosferu su na Trgu dobrano zagrijali Barbari, s fantastičnom Barbarom Munjas. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter