Dream Project & friends za stradale u poplavama

Dream project
Dream project

Najveći i zasad jedini humanitarni koncert za stradalnike od poplava u Istri dogodit će se u nedjelju na rovinjskom Trgu maršala Tita. Rovinjski band Dream project na tragu velike prirodne katastrofe koja je uz Slavoniju, pogodila i susjednu Bosnu i Srbiju, ali i na primjerima koncerata u Splitu, Rijeci i Zagrebu, organizatori su najvećeg i sveistarskog humanitarnog koncerta. Jer, kako veli Leo Modrić iz Dream projecta, to što je Rovinj mjesto zbivanja, manje je važno.

- Ono što nas čini posebno sretnima jest činjenica da je odaziv glazbenika iz Istre, ali i Primorsko-goranske regije, bio velik. Dakle, u samo nekoliko sati, pa čak i pod cijenu propuštenih gaža, bendovi i pjevači su se odazvali pozivu i time još jednom potvrdili da, osim što znaju i umiju pjevati i svirati, imaju veliko srce i dušu, kaže Leo Modrić.

A srce i dušu ove će nedjelje od 10 pa sve do 23 sata pokazati klapa Bukaleta, folk sastav Batana, Sergio Preden Gato & Ricky Bosazzi Quintet, Sanjin Banić Bane, Roxanne, Rovinjske mažoretkinje, The Real Deal, No limits, The Colection Acoustic band, klapa Rovinj, Franko Krajcar i Indivia, Davor i Gracijan Terzić, Trio Evolution, Kristian Terzić, Party band, Funbox band, Le Monde, Dream Project, Barbari i Šajeta.

Svoj doprinos u organizaciji koncerta dali su i Grad Rovinj, Turistička zajednica Rovinja, Securitas, Gradski radio, Ara, Studio L. A., Hrvatski Crveni križ, D. D. Elektroakustika, Studio D. P. te Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP.

- Uz mnoge koji su pridonijeli da se koncert održi, jedino što preostaje građanima Rovinja i čitave Istre pa i šire jest da dođu na humanitarni koncert "Dream project & friends" te pomognu pozivom na broj telefona 060 9011 ili direktnom uplatom na štandu Crvenog križa koji će se nalaziti uz pozornicu. Tako ćemo pomoći onima kojima je danas pomoć najpotrebnija, veli Modrić. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter