Draženu Tomiću još dva mjeseca pritvora

Tomić je nakon određivanja istražnog zatvora prevezen u zagrebačku zatvorsku bolnicu (M. ANGELINI)
Tomić je nakon određivanja istražnog zatvora prevezen u zagrebačku zatvorsku bolnicu (M. ANGELINI)

Za još dva mjeseca produljen je istražni zatvor poštaru Draženu Tomiću (41) iz Pule osumnjičenom za ubojstvo partnerice Elis Krbavac (39) iz Pule u svibnju ove godine. Riješila je tako sutkinja istrage Županijskog suda u Puli Edvina Draguzet Suevich koja je navela i da se prema saznanjima suda Tomić još uvijek nalazi u Zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Tomić je u istražnom zatvoru završio 9. svibnja, ali je zbog lošeg fizičkog i psihičkog stanja istoga dana prevezen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Od ubojstva koje je otkriveno 7. svibnja pronalaskom beživotnog tijela medicinske sestre kraj puteljka u šumovitom predjelu u okolici Gračišća, Tomić je uhićen, a državno odvjetništvo provodi dokazne radnje ne bi li se rasvijetlile sve okolnosti ubojstva 39-godišnjakinje.

Tomić je nakon dvodnevnog kriminalističkog istraživanja, u četvrtak, 9. svibnja ujutro bio prepraćen sutkinji istrage koja mu je, zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo, odredila 30 dana istražnog zatvora. Premda je od zločina prošlo mjesec dana istražitelji ne otkrivaju nikakve detalje ubojstva pa je javnosti još nepoznato kada je i na koji način ubijena Elis Krbavac. (M. KOŠTA)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter