Dražen Zecic raspjevao 5.000 ljudi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U euforicnoj i raspjevanoj atmosferi, pred oko 5 tisuca vjernih obožavatelja iz cijele Istre, Dražen Zecic sinoc je u pulskoj Areni održao veliki humanitarni koncertni spektakl.

Rasprodani koncert, kao i gužva pred pulskim amfiteatrom prije nastupa, govore o tome kako je baza Zecicevih fanova u Istri veoma jaka, a nakon koncerta razloga za zadovoljstvo imali su svi jer ce cjelokupni prihod od prodanih ulaznica biti doniran Caritasu za pomoc najpotrebitijima. Ovaj sinocnji koncertni spektakl ujedno je i proslava Sv. Tome, zaštitnika grada Pule, ciji se blagdan obilježava danas.

Prije Zecicevog dolaska na impozantnu pozornicu širine 40 metara, brojnu publiku zagrijavao je jedan od najpopularnijih Istrijana, Serdo Valic.



Koncerti Dražena Zecica poznati su po euforicnoj atmosferi koje nije manjkalo niti sinoc u Areni - Zecicev dolazak na pozornicu publika je popratila ovacijama, što i ne cudi jer je rijec o pjevacu koji je vec godinama najtiražniji autor i pjevac zabavne glazbe u Hrvatskoj.

Zecic je publici sinoc predstavio svoj novi, 15. album naslova „Crni kralj i bijela dama", a izveo je i nekoliko starijih, nezaobilaznih hitova poput „Nitko nema dva života" ili „Govore mi mnogi ljudi".

Draženu Zecicu sinocnji je nastup u Areni ujedno bio njegov najveci i najmasovniji koncert u Istri, a inicijatori cijele manifestacije su Hrvatski katolicki zbor MI i Caritas Porecke i Pulske biskupije. (M. PERCAN, snimio D. MEMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter