Dragojevic i Hauser 19. prosinca u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Istarskom narodnom kazalištu Gradskom kazalištu Pula 19. prosinca s pocetkom u 20 sati nastupit ce Oliver Dragojevic i Stjepan Hauser, koji ce predstaviti zajednicki album "Noc nek' tiho svira" na kojem se nalaze Dragojeviceve pjesme.

Ovo ce biti prva, a možda i jedina promocija ovog albuma koji je prije desetak dana objavio Aquarius Records, a ulaznice ce u prodaji biti od iduceg tjedna. Najnovija je to vijest o planetarno poznatom Puljaninu Hauseru koju su nam potvrdili iz Aquarius Recordsa.

Inace, duo mladih virtuoza 2Cellos, koji cine Luka Šulic i Stjepan Hauser, ovih su dana na radiju predstavili božicni singl "Tiha noc".

- "Tiha noc" je najpoznatija božicna pjesma odsvirana na dva violoncela, zvuci vrlo jednostavno i intimno, kažu Luka i Stjepan, koji su album prvijenac promovirali i u Japanu te su oduševljeni reakcijama publike i interesom medija.

- U potpunom smo šoku. Nismo u potpunosti bili svjesni koliki interes vlada za 2Cellos! Cim smo stigli u Japan, na aerodromu su bili fanovi koji su navodno cekali sedam sati. Album se prodaje toliko dobro da bi za koji dan trebao dobiti zlatnu nakladu - porucuju Luka i Stjepan.

Nadalje, mladi celisti pripremaju se i za predbožicni koncert u zagrebackoj Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" najavljen za 21. prosinca.

2Cellos otvorit ce i koncert Eltona Johna, s kojim su na turneji od lipnja, iduceg petka, 11. studenoga, u ljubljanskoj areni Stožice. Prije izlaska Johna na pozornicu publiku ce oduševiti hitovima s uspješnog prvog albuma, a nastavit ce svirati s popularnim engleskim glazbenikom i nakon uvodnog nastupa. (M. Ra., T. K.)

 


Podijeli: Facebook Twiter