Dragana Belas nova predsjednica IDS-a Fažane


Dragana Belas nova je predsjednica Općinske podružnice IDS-a Fažana, odlučeno je na sinoć održanoj izbornoj skupštini podružnice. Na Skupštini je također izabrano i novo predsjedništvo kojeg čine Aleksej Mišan, Raul Marsetič, Claudia Valente Novak, Andrea Bilić, Ivan Marčeta, Nada Skandel, Ivan Geršić i Igor Škatar.

Novoizabrana predsjednica fažanskog IDS-a zahvalila se svima na ukazanom povjerenju i potpori te se ujedno zahvalila dosadašnjem predsjedniku Ivanu Geršiću na predanom radu i konsolidiranju podružnice tijekom proteklih godina.

- U narednom mandatu nastavit ćemo raditi na širenju članstva kao i na povezivanju članova, jer smatram da je upravo naše zajedništvo naša najjača snaga. Fažanski IDS će u Općinskom vijeću nastaviti konstruktivan rad kroz lobiranje za brže provođenje projekata kao i predlaganje novih projekata koji su bitni za razvoj općine te za poboljšanje kvalitete života naših mještana. S obzirom da sam dugi niz godina bila članica Kluba mladih IDS-a, zalagat ću se za približavanje politike IDS-a mladima, jer smatram da su mladi u politici polet i izvor novih ideja te da se uz iskustvo dugogodišnjih članova možemo puno toga postići, kazala je Belas.

Dosadašnji predsjednik fažanskog IDS-a Ivan Geršić zahvalio se svima na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji. Nakon izborne skupštine, održana je i konstituirajuća sjednica novog predsjedništva IDS-a Fažane na kojoj je Ivan Geršić izabran za potpredsjednika Općinske podružnice IDS-a Fažana, a Andrea Bilić za tajnika. (C. B. G.)


Podijeli: Facebook Twiter