Dragan Župan medu Verudežima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoci odlaska momcadi na sedmodnevne pripreme na Bjelolasicu, petak je na Verudi protekao u poprilicnoj gužvi. Izmedu dva treninga za sve klupske operativce je bilo puno tehnicko-organizacijskog posla, što glede finiširanja detalja oko boravka na Bjelolasici, što oko definiranja igrackog kadra koji je strucni stožer na celu s Elvisom Scorijom selektirao za predstojeci ciklus priprema.

Na popisu 22 igraca za Bjelolasicu zapravo nije bilo iznenadenja. Medu dvadesetoricom koji u subotu krecu na put je svih 18 igraca koje je Scoria imao na okupu posljednjih dana, uz dvojicu juniora, Deaka i Grpca, koji su do sredine tjedna bili u Umagu, gdje su igrali na završnici amaterskog prvenstva Hrvatske. Konacnu brojku upotpunjuju Kalilou Traore i sve izvjesnije pojacanje Dragan Župan, kao alternativa za Ivana Lajtmana na poziciji srednjeg veznog koji je napustio pulsku momcad. Župan je do petka imao dvodnevni time-out za odluku i cini se da je, izmedu nekoliko ponuda medu kojima je bila i jedna inozemna, za svog buduceg poslodavca izabrao pulskog prvoligaša.

Kako se može zakljuciti prema "signalima" s Verude, operativci Istre 1961 su na tragu realizacije transfera Dragana Župana koji bi se u subotu trebao prikljuciti momcadi.

- Razgovor sa Županom i njegovim agentom prije nekoliko dana bio je vrlo korektan, a u zadnjem kontaktu on je pokazao interes da postane naš igrac. Stoga ocekujemo da se u subotu prikljuci suigracima na Bjelolasici, a u roku od nekoliko dana naš ce klupski odvjetnik izraditi radnu verziju ugovora za Župana, prenosi sportski direktor Verudeža Ivan Kurtovic.


Podijeli: Facebook Twiter