Dragan Džajić udario suradnika i najavio ostavku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest dana u Srbiji u srijedu je postao incident u Nogometnom klubu Crvena zvezda gdje je, kako izvješćuju beogradski elektronički mediji, predsjednik kluba i bivši slavni nogometaš Dragan Džajić u svađi udrio potpredsjednika i financijskog direktora kluba Nebojšu Čovića, a potom podnio ostavku.

"Nevjerojatan skandal dogodio se na Marakani! Predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić udario je potpredsjednika kluba Nebojšu Čovića i nakon toga podnio neopozivu ostavku", izvjestio je na internet portalu Blicsport.

Na internetskoj stranici B92, pak, navode da je Dragan Džajić "zaprijetio ostavkom nakon oštrog verbalnog sukoba sa Nebojšom Čovićem".

Kao uzroci sukoba navode se nesporazumi i kritike financijskog direktora na račun predsjednika i njegovih najbližih suradnika iz sportskog sektora koje je Čović u ponedeljak na sjednici Upravnog odbora kritizirao zbog sporosti u radu svim sektorima kluba. 

Po navodima medija u Beogradu sukobi u Crvenoj zvezdi počeli su odmah po dolasku nove uprave zbog različitih vizija izlaska iz krize. 

Inače, Dragan Džajić je u veljači 208. godine bio uhićen i s dvojicom suradnika osumnjičen za protupravno prisvajanje milijuna eura nakon malverzacija s transferima nogometaša Zvezde u europske klubove.          

Džajić se u klub s Marakane vratio u studenom prošle godine nakon što ga je od kaznenog gonjenja abolirao predsjednik Srbije Tomislav Nikolić. Džajić je u prosincu, kao jedini kandidat, izabran za predsjednika FK Crvena zvezda koja se nalazi u velikoj financijskoj krizi s dugom od oko 60 milijuna eura. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter