Doznao da je Mansonov sin!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Matthew Roberts, 41-godišnji DJ iz Los Angelesa, koji je godinama tragao za svojim biološkim roditeljima, ostao je poprilicno šokiran kada je saznao da je sin serijskog ubojice Charlesa Mansona.''Nisam htio vjerovati u to. Bio sam preplašen i ljut. To je otprilike kao da saznate da vam je Hitler otac'', kaže Roberts.

No, unatoc tome što mu je pomisao na oca odbojna, Roberts izmjenjuje mailove s Mansonom, koji služi doživotnu zatvorsku kaznu u kalifornijskoj državnoj kaznionici Corcoran zbog devet ubojstava koja su pocinili on i njegovi sljedbenici 1969. godine.

''Piše mi cudne stvari i uvijek se potpiše svastikom'', prica Roberts.Roberts je odrastao u Rockfordu (Illinois) i do 10. godine nije znao da je posvojen. Iako mu je posvojitelj rekao da ništa dobro nece saznati ako pronade biološke roditelje, Roberts je preko socijalne službe pronašao majku Terry.

Majka mu je potvrdila da je posvojen i da mu je pravo ime bilo Lawrence Alexander, ali mu nije htjela otkriti prezime.S vremenom mu je majka ipak priznala da mu je otac Charles Manson, koji ju je navodno silovao 1967. godine.Manson je potvrdio da bi mu mogao biti otac i da se sjeca njegove majke, koja je priznala da je bila ocarana njegovom karizmom.


Podijeli: Facebook Twiter