DORH pozvao Kajina na obavijesni razgovor

Damir Kajin (D. ŠIŠOVIĆ)
Damir Kajin (D. ŠIŠOVIĆ)

Nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin dobio je poziv Županijskog državnog odvjetništva za obavijesni razgovor koji će se dogoditi u utorak, 22. travnja, u 10 sati u Puli.

Kako nam je sam Kajin potvrdio pokazavši nam sinoć u Puli poziv DORH-a, pulsko tužilaštvo ga je pozvalo na razgovor da razjasni teze koje je javno iznio na nedavnoj konferenciji za novinare koja je prenesena i u našem listu. Kajin je tada izjavio da bi Istarski demokratski sabor trebao promijeniti ime u "Istražni demokratski sabor".

Zamoljen za komentar Kajin je izjavio da je to dokaz da policija i DORH ipak rade.

- Više puta sam javno govorio o tome da se u Istri dešava ozbiljan kriminal, da vladajuća stranka u Istri vodi Istru na nepošten način te da ću se boriti da se Istra ne vodi kao mafijaška organizacija. Istra prednjači u državi kada je u pitanju zloporaba droge, i to je jedan ozbiljan problem u svim društvenim slojevima, pa i kod političara. Poziv DORH-a u Puli doživljavam kao dokaz da pravna država radi. To je dokaz da policija radi, da DORH radi te da će se uskoro mnogi koji danas vode kolo u Istri morati zabrinuti, izjavio je Kajin. (C. B. G.)


Podijeli: Facebook Twiter