Dopušta ženi da ga tuce jednom tjedno

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kako bi natjerao agresivnu suprugu da se pocne kontrolirati, jedan Kinez bio je prisiljen dogovoriti se s njom da za pocetak bar smanji nasilje i polako pocne vježbati samokontrolu.

Jedan je Kinez sa svojom suprugom potpisao ugovor kojim joj dopušta da ga jednom tjedno fizicki napadne. Naime, njegova supruga odmalena trenira borilacke vještine i svaku raspravu obicno dovršava ''šakama''.

''Ne želim ga tuci, ali to se jednostavno dogodi. Ne mogu se kontrolirati'', kaže njegova supruga. Žena, koja je inace menadžerica u jednoj trgovackoj tvrtki, teško kontrolira svoju eksplozivnu narav, no upravo se to svidjelo njenom sadašnjem suprugu, pa je i sam svjestan da se mora nositi s posljedicama svoje odluke.

Iako zna što obicno slijedi nakon svade, muškarac teško drži jezik za zubima jer je i sam tvrdoglav, pa njihove rasprave završe kako završe. Ugovor su potpisali kako bi smanjili nasilje u svojoj obitelji, pa tako ako prekrši ugovor njegova voljena mora otici tri dana živjeti kod svojih roditelja. Ona se nada da ce joj potpisivanje ugovora pomoci da se nauci kontrolirati.


Podijeli: Facebook Twiter