Donirajte staru majicu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U ovogodišnjem recesijskom izdanju, a u skladu s opredjeljenjem da programski koncept uskladi s kriznim vremenima, Motovun Film Festival pokrece akciju prikupljanja starih majica, koje ce biti pretvorene u službenu odjecu ekipe festivala.

Pojedinci, institucije i tvrtke mogu donirati svoje stare majice festivalu. Festival ce na rabljenu odjecu otisnuti službene znakove festivala i to ce biti službena odora festivalske ekipe. Ovom simbolicnom gestom MFF želi poruciti da je svaka majica važna i da je vrijeme razbacivanja prošlo.

Majice se mogu donirati na svecanoj pretfestivalskoj veceri MFF-a koja ce se održati u cetvrtak 2. srpnja u 21 sat u kinu Europa u Zagrebu. Povodom desete godišnjice programa kratkih filmova Motovun Online bit ce prikazani svi dosadašnji pobjednici, a ulaz ce biti slobodan za sve one koji doniraju - staru majicu.

Donatori se takoder mogu obratiti festivalu na e-mail [email protected], a volonteri MFF-a odazvat ce se pozivu da darovanu robu preuzmu bilo gdje i bilo kada. Ovom simbolicnom akcijom Motovun Film Festival želi iskazati solidarnost sa svim pojedincima, institucijama i tvrtkama koji su „u banani".


Podijeli: Facebook Twiter