Donald Trump dogodine u Istri?


Danas je završena istarska pripremna turneja 20 finalistica koje će se 10. svibnja ove godine u Zagrebu natjecati za laskavu titulu Miss Universe Hrvatska, najprestižniju nagradu ljepote u našoj zemlji. Djevojke su se u pratnji Elizabete Burg, prošlogodišnje pobjednice tog nadmetanja, protekla četiri dana u pulskom hotelu Park Plaza Histria pripremale za finalnu večer koja će se održati u kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin.

- Cure su oduševljene Istrom. A da ne govorim o organizatorima. Mislim da je Istra jedna od najljepših hrvatskih regija u kojoj se uistinu lijepo živi. Kad smo razgovarali s vašim predstavnicima turističkih kuća, organizacija i lokalnih vlasti, došli smo do ideje da dogodine organiziramo finale Miss Universe Hrvatska upravo u Puli. No, nakon razgovora rodila se ideja o organizaciji nekoliko svjetski poznatih mondenih evenata. Na dobrom smo putu i mislim da će iduća godina biti jako interesantna za fondaciju Trump koja je vlasnik svjetske licence za Miss Universe i zainteresirana je za dolazak u Istru. Duboko vjerujem da ćemo moći uskoro osobno razgovarati s Donaldom Trumpom upravo u Istri, ekskluzivno je za Glas Istre rekao Vladimir Kraljević, nositelj licence Miss Universe Hrvatska.

Voditeljica programa i osoba koja je gotovo 24 sata s kandidatkinjama za Miss Universe Hrvatska je Marija Kraljević. Ona kaže da su cure savladale sve prepreke te da su spremne za veliko finale u Zagrebu.

- Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu, koji ove godine slavi 62. rođendan. Mi ćemo u Hrvatskoj odabrati svoju 17. predstavnicu za ovaj prestižni izbor, koji uživo ili snimkom prenosi više od 180 televizijskih kuća, rekla je Marija Kraljević. I ove godine glavna nagrada pobjednici je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan 20.000 eura. Uz brojne druge nagrade, pobjednica će dobiti i vikend u hotelu Park Plaza Histria u Puli.

Missice danas odlaze iz Pule put Rovinja gdje će posjetiti hotel Lone, nakon čega idu u posjet Poreču, Livadama i Buzetu. (Cristian Bruno GALIĆ, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter