Donacijom Twin Horna uredit će se dječje igralište

Donacija Twin Horna Domu Ruža Petrović)
Donacija Twin Horna Domu Ruža Petrović)

Članovi pulskog Moto kluba Twin Horn, predvođeni predsjednikom Edijem Ljubićem, još su jednom iskazali nježnu stranu zaključivši humanitarnu akciju donacijom koju su uručili pulskom Domu Ruža Petrović.

Pulski motoristi akcijom na Croatia Bike Weeku, u kojoj su umjetnici oslikavali velike bačve poznatog svjetskog branda alkoholnog pića, aukcijom tih slika prikupili su četiri tisuće kuna koje su uručene Davorki Belošević, ravnateljici dječjeg doma.

- U 20 godina postojanja odradili smo puno humanitarnih akcija, svake godine prikupimo određena sredstva u humanitarne svrhe, a ove godine naša donacija ide pulskom Dječjem domu kojeg smo i ranije pomagali. U suradnji s pulskim kafićima Rock caffe, Old Friends Club i Bass, uspjeli smo skupiti sredstva za koja vjerujemo da će koristiti štićenicima doma, rekao je Ljubić prilikom uručivanja donacije.

Pulski Dječji dom, u kojem trenutno boravi 53 djece, donirana sredstva iskoristit će se poboljšanje standarda života svojih štićenika.

- Namjera nam je urediti dječje igralište, postaviti podlogu na kojoj djeca mogu duže boraviti. U planu je urediti igralište za nogomet, sanirati koševe i napraviti odbojkaško igralište, te sve zaštititi mrežom da se ne uništava okoliš naših susjeda. Usto, namjeravamo postaviti i rasvjetu da djeca mogu boraviti na igralištu i u "noćnim" satima. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter