Donacija pulskoj pedijatriji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Claudia Mudrovcic i Rade Živadinovic predstavili su vrijednu donaciju koju su, u suradnji s austrijskim partnerima Rudolfom Fischerom iz Innsbrucka te univerzitetskom bolnicom Tilak - Innsbruck, urucili pulskoj Opcoj bolnici.

Tim povodom, donatore su u ravnateljstvu bolnice danas primili ravnatelj prim. dr. Lems Jerin, njegov pomocnik za medicinska pitanja dr. Ivica Fedel, te rukovoditelj Djelatnosti za pedijatriju prim. dr. Ognjen Mladinov, sa suradnicima.

Radi se o cetiri djecja krevetica s madracima, od kojih su tri na pedijatriji, a jedan na odjelu uha, grla i nosa i služi smještaju djece, potom o inkubatoru svjetski poznatog proizvodaca Drager koji je takoder smješten na pedijatriji te o šest bolnickih kreveta s nocnim ormaricima koji su vec u funkciji na neurologiji.

Iako se ne radi o novoj opremi, donacija je vrijedna "poput boljeg mercedesa". Sretni smo što možemo pomagati, jer su Innsbruck i Pula odavno gradovi prijatelji. Stoga mogu obecati da cemo, nakon ove prve donacije, nastaviti i dalje te malo po malo obnoviti cijelu bolnicu. To je želja Innsbrucka, a mislim da je svaka pomoc dobrodošla, rekla je Mudrovcic.


Podijeli: Facebook Twiter