Dominiraju torbe boje karamele

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako su za proljece 2011. najavljene torbe u jarkim bojama, kod naših najdražih high street brendova primijetili smo torbe u boji karamele.

Boja koja se vratila iz osamdesetih totalno nas je osvojila prošle godine, nosile smo cipele, cizme i modne dodatke u toj prekrasnoj toploj boji, a ocigledno ce se i proljece nastaviti u tom tonu.

To je zapravo odlicna vijest jer sve koje ste pametno investirale u kožni komad boje karamele zbrinute se za proljece 2011. kad su torbe u pitanju.

Zašto toliko volimo tu boju? Jednostavno nam izgleda dobro na sve kombinacije i užasno je laka za kombiniranje! Bilo da je spojite sa crnom, sivom ili nekom jarkom bojom - torba boje karamele izgledati ce odlicno!

Nadalje, ova boja savršena je za sva godišnja doba - zimi podiže tmurne kombinacije, a u toplim mjesecima savršeno izgleda na nježne tonove, prozracne materijale i jarke boje koje nosimo ljeti.

Od modela su u modi i dalje velike i srednje torbe, jer je ženama bitno da im u torbu stanu sve potrebne (ponekad i nepotrebne) sitnice.


Podijeli: Facebook Twiter