Domaci Beatlesi raspjevali Labin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Hocemo još, hocemo još", uzvikivali su zadovoljni posjetitelji na kraju dvosatnog, tehnicki zadovoljavajuceg i pozitivnom nostalgijom obojenog koncerta rijeckog Beatles revival banda što je sinoc u sklopu programa Labin Art Republike održan na ljetnoj pozornici kod špine.

Prvo priznanje clanovima skupine koja postoji vec 15 godina, a cine je Erik Malnar, Goran Rubeša, Marko Juric, Neven Kolaric i Zoran Saulig, je ustrajanje na scenskom nastupu, odnosno nastupu u jaknama iako je pod svjetlima reflektora i inace vrela noc ovim simpaticnim glazbenicima, pripadnicima nekoliko rijeckih bendova, sigurno došla do usijanja.

Nižuci hit do hita slavne cetvorke iz Liverpoola, uspjeli su raspjevati, ali nažalost ne i rasplesati okupljene, izuzev vjernih posjetitelja, djece iz susjednih starogradskih ulica, koja su u jednom trenutku i posjedala po pozornici. Po principu brže, veselije, pa laganije, melankolicne stvari, uz nekoliko kracih solaža na gitari, domaci Beatlesi uspješno su slikom i pjesmom docarali dio atmosfere kakva je vjerujemo vladala na nastupima uživo skupine koja je promijenila povijest glazbene industrije i utrla put svim današnjim boy bendovima.


Podijeli: Facebook Twiter