Domace zvijezde u seks industriji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Kada bi neki poslovni covjek poželio pratnju zgodne djevojke ili pak seksualne usluge pronalazili smo mu pratilju medu našim »zvijezdama«. Za to se placalo, ovisno o tipu usluge, od 300 do 1.000 eura."

Priznao je to u svojoj obrani što ju je nakon uhicenja iznosio nekoliko sati osumnjiceni organizator elitne prostitucije u Hrvatskoj Nebojša Perunovic. Uz njega je u ruke policiji pala i njegova suradnica, koja je u posljednja dva mjeseca u dva navrata djevojke iz domaceg »celebrity« društva upucivala klijentima zainteresiranima za elitnu prostituciju.

Rezultat je ovo opsežne policijske akcije kojom se konacno pocelo raskrinkavati koje se sve djevojke iz domaceg »zabavnog svijeta« bave »najstarijim zanatom«. Kaznena prijava što je protiv osumnjicenih podnijeta tereti ih za organizaciju prostitucije, a neke od djevojaka koje su za njih radile u finišu operacije ispitane su kao svjedoci.

Ova akcija za sada je rezultirala uhicenjem dvoje »svodnika«, koji su s djevojkama dijelili pozamašnu zaradu. Na pozive klijenata slali su im djevojke u razne stanove, ali i hotele diljem Hrvatske.

U kojim su tocno gradovima te kojim hotelima djevojke pružale seksualne usluge za sada nam nije potvrdeno. U svakom slucaju vecina njih ce sasvim sigurno biti prekršajno prijavljena zbog odavanja prostituciji, dok bi protiv dvoje organizatora trebale svjedociti u nastavku istrage.

Tada ce na površinu možda isplivati i imena klijenata dubokog džepa koji su si mogli priuštiti seksualno druženje s »hrvatskim starletama«. (A. RAIC KNEŽEVIC/Novi list)

Uhiceni bio maser Ane Kurnikove
Nebojša Perunovic je poznati fizioterapeut koji je u posljednjih dvadesetak godina pomagao vrhunskim sportašima, u nizu sportova. Izmedu ostalog, sredinom 90-ih "opsluživao" je Davis cup reprezentaciju, a u posljednje vrijeme je to bila ženska odbojkaška reprezentacija. Jedna od njegovih "pacijentica" bila je svojedobno i tenisacica Ana Kurnikova, u vrijeme dok je igrala na turniru u Bolu. Na popisu priznatog terapeuta svojedobno je bila i tenisacica Jelena Kostanic. (G. Da.)



Simona i Ante prvi progovorili

O prostituciji medu našim celebrityjima se u domacoj javnosti vec duže vrijeme glasno šuška, pogotovo nakon što su Simona Šajn i njezin bivši suprug Ante Gotovac u medijima optužili neke manekenke da se prostituiraju. Je li upravo Simonin iskaz bio kljucan za razbijanje ovog najnovijeg lanca prostitucije nije nam službeno potvrdeno.
Doznajemo kako su medu njima samozvane starlete, poluuspješne manekenke i navodne pjevacice u usponu, za koje se vec duže vrijeme sumnja da nakon druženja s poslovnim ljudima na raznim zabavama završavaju i u njihovim krevetima.


Podijeli: Facebook Twiter