Dolores Sorić ponovno za kormilom labinskog IDS-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na izbornoj skupštini gradske podružnice IDS-a Labina za predsjednicu je ponovno izabrana Dolores Sorić. Na skupštini su ujedno izabrani i novi članovi predsjedništva i to Lari Zahtila, Federika Mohorović Čekada, Zoran Rajković, Paolo Brezac, Smiljan Popov, Ivana Škopac, Dean Milevoj, Vesna Šćira Knapić, Marija Kadoić Balaško, Dino Škopac, Diego Čekada te po funkciji Valter Glavičić.

- Želim vam se posebno zahvaliti na izuzetnom angažmanu i doprinosu tijekom cijelog proteklog mandata. Bez vas ne bi bilo sjajnih rezultata, ostvarenih ciljeva i naposljetku uspješne podružnice koju iz godine u godinu jačamo. Zajedništvo je ono što nas čini snažnim, a mogu kazati da smo u ovom trenutku ujedinjeni kao nikad ranije, rekla je Sorić.

Sorić se osvrnula na postignuća labinskog IDS-a kazavši kako se grad Labin posljednjih godina vrlo brzo razvija te kako su realizirani značajni projekti poput izgradnje sportske infrastrukture, energetske obnove zgrada gdje se Labin svrstava u sam vrh gradova u Hrvatskoj, kvalitetnog gospodarenja otpadom i pripremom projekta odvodnje.

- Ono što me posebno veseli jest činjenica da članstvo raste, da se sve više Labinjana, posebice mladih ljudi, uključuje u politiku. Upravo su mladi prepoznali politiku IDS-a kao ispravnu, učinkovitu i prosperitetnu, zaključila je Sorić. Skupštini su uz brojne članove prisustvovali i gradonačelnik Labina Valter Glavičić te saborski zastupnik IDS-a Tulio Demetlika. Gradonačelnik Glavičić čestitao je svim izabranim te je pohvalio dosadašnji uspješan rad podružnice uz želju da se aktivnosti u narednom periodu intenziviraju.

- Prioriteti našeg rada i dalje ostaju isti: usmjerenost na daljnji razvoj gospodarstva i turizma, suradnja s našim poduzetnicima i obrtnicima, očuvanju naše bogate kulturne baštine i labinskog identiteta te promicanju multikulturalnosti i manjinskih prava. Danas vidim da u svima vama imam pouzdanog partnera i na to sam ponosan, zaključio je Glavičić. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter