Dolijali provalnici iz Vodnjana i Medulina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska policija je po dovršetku kriminalističkog istraživanja nad 23-godišnjakom iz Vodnjana zbog tri kaznena djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju, utvrdila da je navedena kaznena djela s njim počinio 18-godišnjak s područja Medulina.

Protiv obojice slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku. Naime, kako je policija već izvijestila postojanje osnovane sumnje da je 23-godišnjak zajedno s 18-godišnjakom kaznena djela počinio od 21. rujna do 27. prosinca prošle godine na području Pule.

Sumnja se da su u navedenom razdoblju provalili u vikendicu u Pomeru i ukrali agregat, motornu pilu, CD player, te više komada ploča za šalovanje čime su vlasnika, 60-godišnjaka iz Pule oštetili za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na Premanturskoj cesti su provalili u vikendicu i ukrali dvije plinske boce i LCD televizor pritom oštetivši 56-godišnjaka s područja Medulina za nekoliko tisuća kuna. Provala u vikendicu u Banjolama u vlasništvu 58-godišnjakinje nije uspjela te su otišli praznih ruku. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter