Dolgopolov u Umagu 200 km na sat


Prvi gost Celebrity stagea na umaškom ATP turniru u ponedjeljak popodne bio je pobjednik Umaga iz 2011. i jedan od miljenika publike, Ukrajinac Alexandr Dolgopolov, koji je s pripremama na umaškim terenima startao još prije sedam dana, sa željom da se maksimalno pripremi za povratak naslova i da mu Umag bude prekretnica u sezoni.

- Jako sam sretan što sam se opet vratio u Umag, kazao je voditeljima odmah na početku druženja ovaj tenisač osebujnog stila, zabavljač i na terenu i izvan njega i veliki ljubitelj glazbe, koji je na ovom turniru četvrti put.

Umag još pamti njegov prošlogodišnji nastup s izbora za Miss hostesa, na kojem je zapjevao hit pjesmu "I love the way you lie", koju u originalu izvode Rihanna i Eminem. Na upit što mogu od njega očekivati u glazbenom smislu, odgovorio je uz osmijeh: “Svašta!” Budući da je već toliko puta bio na ovom ATP-u, pitali su ga koje je riječi naučio na hrvatskom jeziku, ali odbio ih je izreći, našalivši se da nisu baš za javnost.

Potom su mu priredili malo iznenađenje – modnu reviju, pa su tako hostese pistom prošetale sa sunčanim naočalama branda Oakley i tako dale dašak glamura tom druženju u toplo ljetno poslijepodne u teniskom centru. No, to nije bilo sve – publika je potom pratila Dolgopolova do obližnje Fun zone gdje je simpatični tenisač uzeo reket u ruku i pokazao svoju vještinu, a brzinomjer mu je zabilježio servis od gotovo 200 kilometara na sat!

Poput Ukrajinca, i drugi će tenisači i poznati gosti turnira gostovati na Celebrity stageu svaki dan od 16 do 17 sati. Celebrity stage ima i humanitarnu notu jer će se skupljati dobrovoljni prilozi za djecu Umaga s posebnim potrebama. (T. KOCIJANČIĆ, snimio M. MIJOŠEK)

                                                


Podijeli: Facebook Twiter