Dolgopolov: Bolje igram kad su hostese oko mene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na drugom druženju s gradanima i potpisivanju autograma, u improviziranom studiju u sponzorskoj zoni ATP kompleksa, gostovali su Ivan Dodig i Aleksandar Dolgopolov.

U opuštenom razgovoru pricali su o svojim dojmovima u Umagu. Dodig je naglasio da obožava turnir buduci da je jedinstven u ATP cirkusu.

- Mi smo normalni ljudi, trebamo izaci i opustiti se, uostalom ovdje igraci dolaze i zbog toga što mogu uživati, rekao je Dodig pa dodao da ce sigurno dolaziti i narednih godina. Tad se malo našalio s Dolgopolovim rekavši da on voli izlaziti jer je Ukrajinac, a potom je komentirao da je Umag jedan od rijetkih turnira s toliko lijepih hostesa.



- Igram bolje u takvim okolnostima, to me dodatno motivira, nadovezao se Dolgopolov, nasmijan od uha do uha tijekom druženja. Tad je upitan sastoje li se njegovi umaški dani iskljucivo od treninga i meceva.

- Uvijek nadem slobodnog vremena. Uostalom, važno je i opustiti sa, da budeš bolji na terenu. No, kad izlazim, pijem samo vodu, naglasio je Ukrajinac.

U utorak su se s gradanima družili i vozac relija Danijel Šaškin s djevojkom, bivšom skijašicom Nikom Fleiss, te decki iz glazbene grupe Budenje. Kao i dan ranije, druženje je bilo humanitarnog karaktera, a prilozi su se skupljali za djecu Umaga s posebnim potrebama.


Podijeli: Facebook Twiter