Dolcevita je svestrani komad odjece

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je provela 27 godina u modnom zaboravu, dolcevita se konacno vraca na velika vrata, pa je tako primijecena i kod slavnih dama, poput Elle Macpherson, Kylie Minogue, Carol Vorderman i Pippe Middleton.

Da, dobro ste shvatili - dolcevite su ponovno in. I to ne one grozne koje su nas grebale i koje su nas mame tjerale da nosimo u osnovnoj školi, ili one bapske koje smo nosili samo zato jer su bile najtopliji komad odjece u našem ormaru.

Ovoga su puta dolcevite chic i seksi, a možete ih kombinirati na gotovo sve, što vam srce želi. No, osim što ce nas grijati ove zime i podici naš cjelokupni izgled i stil, ovaj komad odjece nosi još jednu prednost - možda više nitko nece vidjeti vaš dekolte, ali ce vas zato naizgled stanjiti pa cete izgledati mršavije.



Nisu samo slavne osobe pale na ovaj trend: prošle godine brend Marks & Spencer prodao je 400 tisuca dolcevita, od cega je cak 120 tisuca bilo onih u crnoj boji.

"Crna dolcevita sastavni je dio garderobe svake žene. Rijec je o komadu odjece koji je veoma svestran, te se može kombinirati s gotovo svime. Možete je koristiti kao samo jedan sloj vaše odjece, ili je kombinirati s olovka-suknjom za nešto sofisticiraniji izgled", kaže direktor brenda M&S Woman & Accessories, Neil Hendy.


Podijeli: Facebook Twiter