Dolazi HTC Flyer

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

HTC Flyer objedinjuje HTC-ov zaštitni dizajnerski izricaj i posve nov doživljaj korištenja HTC Sensea posebno redizajniranog za tablete. Koristeci intuitivne i inovativne pristupe tabletima, HTC Flyer kombinira zaslon osjetljiv na dodir i olovku u dostupnim kombinacijama 3G i Wi-Fi, ili samo Wi-Fi model.

HTC Flyer model koji radi na 3G mreži i Wi-Fi -ju i sadrži 32GB memorije koja se može proširiti korištenjem microSD kartice do 32GB, bit ce dostupan po cijeni od €649 (oko 4.770,00 kuna). Drugi model bit ce dostupan po cijeni od €499 (oko 3.668,00 kuna), njegovu memoriju može se proširiti za dodatnih 16GB i takoder omogucava Wi-Fi vezu. Kao alternativa interakciji na dodir, obje verzije dolaze sa HTC Flyer Magic Pen koji ce raditi s HTC Scribe tehnologijom.

Utjelovljen u glatkom tijelu od aluminija, HTC Flyer nudi ikonski stil i kvalitetu izrade po kojoj je HTC poznat. Ultra je tanak i teži koliko i knjiga papirnatih korica te je dovoljno kompaktan da stane u džep od jakne. Uz zaslon od 7 inca, munjevito brzi procesor od 1.5Ghz i HSPA velike brzine+wireless, HTC Flyer je savršen za one koji su cekali na kompaktan i brz tablet.

Doživljaj HTC Sensea na HTC Flyer tabletu fokusiran je da vas iznenadi i oduševi prvenstveno svojim predivnim 3D kucnim zaslonom. Slicno kao i na nedavno predstavljenom mobilnom telefonu HTC Sensation, jedinstvena ponuda widgeta postavlja najvažniji sadržaj i podatke korisnika u vizualno središte doživljaja. HTC Flyer takoder nudi beskompromisno pregledavanje weba uz Flash 10 i HTML 5.

HTC Scribe Tehnologija uvodi val inovacija na podrucju integrirane digitalne tinte koji omogucuje jednostavno i prirodno pisanje bilješki, potpisivanje ugovora, crtanje slika ili cak pisanje na web stranicama. Scribe Tehnologija na HTC Flyeru transformira tradicionalno pisanje bilješki u "pametno" pisanje bilješki integrirajuci prirodno pisanje po zaslonu s promišljenim i integriranim inovacijama.

Znacajka imena Timemark omogucava vam da snimite sastanak uz svoje zapisani tekst tokom sastanka, a pritisak na bilo koju rijec u vašim bilješkama vodi vas istog trenutka na tocno to mjesto u audio zapisu. Bilješke su takoder upotpunjene kalendarom, tako da vam se prilikom podsjetnika na sastanak automatski nudi mogucnost zapocinjanja nove zabilješke ili u slucaju ponovnih sastanaka, nastavljanje na mjestu gdje su završile bilješke s prošlog.


Podijeli: Facebook Twiter