Dolaze Warpaint, Daphni, Theo Parrish i Robert Hood

Warpaint
Warpaint

Organizatori trećeg Dimensions festivala najavili su nove izvođače na ovoj manifestaciji koja će se održati od 27. do 31. kolovoza u tvrđavi Punta Christo gdje će doći neki od najvećih talenata svjetske elektroničke glazbe.

Legende house i techno scene

Dimensions festival tako je svom popisu izvođača upravo pridodao od kritičara hvaljeni američki kvartet Warpaint, zatim Daphni, projekt nagrađivanog kanadskog producenta Dana Snaitha, koji djeluje i pod imenima Manitoba i Caribou, a pod tim zadnjim imenom nastupit će i na otvaranju Dimensionsa u pulskoj Areni 27. kolovoza. Dolaze još i legende house i techno scene Theo Parrish i Robert Hood te mnogi drugi.

Istaknuti domaći DJ-evi

Nova imena na popisu izvođača uključuju i istaknute domaće DJ-e koji će na najbolji mogući način predstaviti hrvatsku scenu a to su Petar Dundov, Ilija Rudman, Eddy Ramich i Miss Sunshine.

Do sada najavljena imena predstavljaju najbolje od house, techno, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbene scene, a to uključuje izvođače kao što su Caribou, Darkside, Jon Hopkins, Juan Atkins, Gilles Peterson, Nina Kraviz, Floating Points, Mala, Kode 9 te brojne druge. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter