Dogmin novi album na MTV-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon odličnog uspjeha prvog singla "Ja želim biti to što jesam" koji je publika na YouTubeu pogledala više od 20.000 puta, pulska Dogma danas objavljuje novi studijski album "Error.Spam" i poklanja ga svima putem besplatnog downloada na službenim stranicama MTV-a (www.mtv.com.hr). Album će se moći besplatno downloadati sve do kraja studenog.

Riječ je o četvrtom studijskom albumu pulske grupe Dogma na čijem se snimanju momcima iz benda pridružio i Nenad Sinkauz iz East Rodea. Album je sniman u pulskom studiju Partyzan, snimatelj je bio Ivo Lorencin, a za odličan producentski posao zaslužni su sami članovi grupe Dogma.
Mix je rađen u ljubljanskom studiju Metro, dok je mastering povjeren britanskom majstoru Streaky Geeju i njegovom Streaky Mastering Studiju (Depeche Mode, Groove Armada, Moby, Kasabian, Fatboy Slim, Moloko, Death in Vegas…).

Osim Nenada Sinkauza na albumu gostuju i Ivan Arnold, Branko Sterpin, Jasmina Makota, Tatjana Giorgi i dječji zbor Čarobna frula, Nataša Petrić Tasha, Davor Milovan Bili, Ana Markanjević i Deni Mofardin Icon.
Na "Error.Spamu" gostuje i Saša Antić iz grupe TBF, koji gostuje u pjesmi "Trudiš se da budeš" koja je ujedno i drugi singl s novog albuma za koji će biti snimljen i spot. Osim najavnih singlova album sačinjava još osam pjesama: "Sam", "Pusti, pusti sve", "Dok te gledam", "Walls", "Sve je odjednom jasno", "Ti sebe znaš najbolje", "Trenutak spoznaje" te "I nakon svega".

- Album ćemo službeno predstaviti u subotu u Multimedijalnom centru Luka u Puli. Tada ćemo i fizički dijeliti novi album, no o tome kada ćemo i hoćemo li ga objaviti u CD izdanju još uvijek nismo definirali, kazao je Sandro Pettener iz Dogme.

Singl "Trudiš se da budeš" svoju će radijsku premijeru doživjeti danas u programu Soundseta - nacionalne radijske mreže, a od sutra bit će i na programu svih ostalih radiopostaja širom Hrvatske.

Kako Dogma zvuči uživo vjerni će se fanovi moći uvjeriti gledajući emisiju "Garaža" koja je na programu HTV-a u srijedu, 24. studenog u 19.15 sati. Dogma će svirati i na velikom božićnom koncertu u sklopu manifestacije Rock in Portarata u centru Pule. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter