Dogma uživo na Radio Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Serijal svirki uživo u studiju 3 Radija Pule u petak je otvorila pulska grupa Dogma. Tijekom dva sata voditeljica Jana Vuckovic upoznala je slušatelje sa šarolikom karijerom clanova grupe, a oni, naravno, nisu ostali samo na prici, vec su izveli svoje živahne skladbe.

Koncert je zapocet pjesmom "A1" s posljednjeg albuma "3", a u nastavku su se putem radiovalova prenosile zarazne melodije skladbi "Parapapa", "Bijesan kao ris", "Makrobiotika", "Lagano", ali i najvecih hitova kao što su "Fragola" i "Ljubavna". Dogma je uigranom svirkom i odlicnom medusobnom komunikacijom tijekom emisije pokazala da je u dobroj formi te dobila pozitivne kritike, koje ih i inace prate, a pogotovo nakon što su opet diskografski aktivni.

Ovo je prva emisija unazad par godina i emitirat ce se uživo jednom mjesecno u 20 sati. Do kraja godine slušatelji mogu ocekivati još dva termina, 20. studenog ce nastupiti Tamara Obrovac, a 11. prosinca ce gostovati grupa Nola, kazao je producent emisije Alen Šverko i napomenuo da u iducim emisijama nece gostovati samo regionalni bendovi.

Glazbenike ce ugostiti voditeljski dvojac Jana Vuckovic i Danijela Dorani, a sve koncerte uživo ce prenositi i radija Sljeme, Rijeka, Zadar, Split, Dubrovnik, Osijek te Knin. Slušatelji ce koncerte moci pratiti i na internetu, na adresi http://www.hrt.hr/stream/PULA.


Podijeli: Facebook Twiter