Dogma rasplesala malobrojnu publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjesmom «Osjecaj kontrole» grupa Dogma zapocela je sinoc koncertnu promociju novog albuma u klubu Purgeraj pred nezasluženo malobrojnom publikom. Je li razlog bio taj što se u gradu u isto vrijeme dogadao još jedan jaki koncert ne zna se, ali decki su i s nekih pedesetak ljudi bili zadovoljni.

- Malo nas je, ali to nije problem da se dobro zabavimo. Mi cemo vam veceras svirati novog materijala, ali ponešto i staroga, pa necemo puno pricati vec idemo dalje, rekao je pjevac Sandro Pettener na pocetku svirke.Tako je i bilo. Iako je sve krenulo s dva sata zakašnjenja decki su pjesmama «Uzmi me», «Sunce» i drugima publici predstavili svoj treci po redu album imena «3». Uz videomaterijale koji su odgovarali svakoj pjesmi, te predivne dodatke zvuka saksofona ovi momci u «startasicama» od samih pocetaka rasplesali su publiku.

Njihova svirka ne da se usporediti nijednim drugim bendom, a to tako i treba biti kako bi opravdali prvo mjesto na VIP Music Club LP ljestvici i odlicne recenzije albuma, no svakako nisu zaslužili tako mali broj posjetitelja, pa se nadamo da ce Sandru, Davorinu Poropatu, Zoranu Stojkovicu i Tonciju Pavlinovicu sljedeci zagrebacki koncert donijeti više zainteresiranih jer ove decke stvarno vrijedi cuti.


Podijeli: Facebook Twiter