Dogma predstavlja singl i spot "Trudiš se da budeš"

Snimanje spota za pjesmu "Trudiš se da budeš" (foto: Lens Media Photography)
Snimanje spota za pjesmu "Trudiš se da budeš" (foto: Lens Media Photography)

Nakon uspjeha sa singlom "Ja želim biti to što jesam" čiji je spot na YouTubeu u mjesec dana pogledalo više od 22 tisuće ljudi, Dogma ima novi singl i spot za pjesmu "Trudiš se da budeš" koji će imati televizijsku premijeru na CMC-u u ponedjeljak u 19 sati dok je web premijera spota na portalu Tportal.hr.

"Trudiš se da budeš" je drugi singl s Dogminog albuma "Error.Spam" koji se nudi putem besplatnog downloada sa stranica regionalnog MTV-a tijekom studenog nakon čega će biti dostupan za download na web stranicama grupe Dogma. U pjesmi gostuje Saša Antić iz grupe The Beat Fleet.

"Sve je išlo kao podmazano, dogovor je pao iza jedne zajedničke svirke u Rovinju prošle zime. Sandro mi je mailao par skica i odmah mi je legla 'Trudiš se da budeš'".

Snimio sam rap i vratio mailom, a sad evo i spota. Uvijek sam želio u spotu hodati na gomili smeća i u spaljenoj šumi i ta mi se želja napokon ostvarila. Sve prolazi, život je dobar", kaže Antić.

Ekipa Lens Medije zaslužna je za spot na kojem su radili Dren Sadikaj na kameri, Hrvoje Slebur na kameri i kao montažer, Lara Kozliček i Doris Rabac kao fotografkinje, a scenarij za spot potpisuje Srđan Kušljić. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter