Dogma na vrhu nacionalne top ljestvice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Singlom "Parapapa" pulska grupa Dogma zasjela je na prvo mjesto nacionalne top ljestvice u sklopu emisije Vip Music Club LP koja se emitira na Hrvatskoj televiziji. Odlican plasman ove pjesme još je jedan u nizu uspjeha koje postižu skladbama sa svog novog albuma nazvanog jednostavno "3", kojeg cesto etiketiraju kao "plesni rock album pun doživljaja", a objavljen je nakon dugogodišnje kreativne i diskografske pauze.

Inace, grupa Dogma krece s intenzivnom promocijom novog albuma - tako ce 3. listopada svirati u zagrebackom studiju Radija 101, te ce se njihov nastup uživo prenositi u radijskom eteru. Slijedi koncert u zagrebackom klubu Purgeraj 20. listopada, zatim koncert u studiju Radio Pule koji ce se takoder uživo emitirati u programu ove radio postaje, a nakon tog koncerta Dogma ce nove skladbe koncertno promovirati i u susjednoj Sloveniji - tocnije u ljubljanskom Orto baru, 31. listopada. Prije no što krenu sa svirkama, grupa Dogma ima još planova, koje nam je otkrio frontman grupe Sandro Pettener:

- Upravo se spremamo za snimanje novog spota, za treci singl "Zamisli". Bit ce to naš drugi spot, snimanje pocinje sljedeceg tjedna, a radit ce ga Igor Zirojevic i Zoran Mikletic, kaže Pettener.


Podijeli: Facebook Twiter