Događaj koji promovira Pulu kao bajkersku destinaciju

Članovi moto kluba Twin Horn MC s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem (M. MIJOŠEK)
Članovi moto kluba Twin Horn MC s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem (M. MIJOŠEK)

Pulski gradonačelnik Boris Miletić u ponedjeljak je u prostorijama Komunalne palače primio organizatore 22. Croatia Bike Weeka, manifestacije koja će u Puli od 29. kolovoza do 4. rujna okupiti veliki broj ljubitelja motora te rock glazbe iz cijeloga svijeta. Miletić je uputio čestitke moto klubu Twin Hornu na entuzijazmu i trudu koji već 22. godine ulažu u organizaciju ove manifestacije.

- Riječ je o jedinstvenom događaju koji upotpunjuje turističku ponudu Pule te promovira naš grad kao bajkersku destinaciju,  kazao je Miletić dodavši kako Grad Pula i Moto klub Twin Horn tijekom cijele godine kvalitetno surađuju na raznim projektima koji se tiču Grada, ali i šire društvene zajednice. Tako je, nadodao je Grad prihvatio prijedlog Twin Horna, pritom uvažavajući njihove potrebe, da u širem gradskom centru povećaju broj parkirališnih mjesta za motocikle i skutere.

U ime organizatora manifestacije i članova Moto kluba Twin Horn predsjednik Edi Ljubić zahvalio se na prijemu i potpori koju im Grad konstantno pruža.

- Croatia Bike Week prošle je godine okupio preko 20 tisuća ljubitelja motora iz cijelog svijeta te se našao među top deset moto susreta Europe, istaknuo je Ljubić pritom se prisjetivši samih početaka i daleke 1995. godine. Iz bogatog programa Edi Ljubić izdvojio je tradicionalni defile gradom koji će se održati u subotu 3. rujna. Kako je naveo kolona motora krenut će u 16 sati iz bivše vojarne Monumenti prema gradu, preko Rive, Stoje, Lungo Marea, duž Arsenalske, Giardina i Ceste prekomorskih brigada natrag prema Monumentima. Da se spomenutim defileom šalje jedinstvena slika Pule u svijet složili su se i potpredsjednik Udruge Mladen Brnić te član Goran Kaurić koji su također nazočili na prijemu.

Naime, ovogodišnji Croatia Bike Week ugostit će brojne rock bendove poput Opće Opasnosti i The Night Expressa. Uz koncerte bit će organizirane i moto igre, stunt show, sexy show te CBW gitarijada, kao novina. Cijeli program Croatia Bike Weeka može se pronaći ovdje. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter