Dodite u nedjelju svi u kazalište

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon planetarne slave postignute obradom pjesme "Smooth Criminal" Michaela Jacksona koja je kulminirala potpisivanjem ekskluzivnog ugovora s diskografskom kucom Sony, violoncelisti Luka Šulic i Stjepan Hauser ovih dana snimaju novi spot u Puli.

Dvojac smo zatekli u subotu na Portarati gdje su pod redateljskim vodstvom Kristijana Burlovica vec u 7.30 ujutro poceli sa snimanjem.

- Trenutno snimamo po gradu, ali glavni dogadaj snimat cemo u Istarskom narodnom kazalištu Gradskom kazalištu Pula, ove nedjelje s pocetkom u 16 sati. Ovim putem pozivamo sve Puljane da u što vecem broju dodu u kazalište i tako nam pomognu u snimanju, kazali su Hauser i Šulic.

Spot se snima u produkciji Medvida, a redatelj Burlovic koji vodi desetoclanu ekipu i koordinira rad tri kamera kaže da ce u INK-u pokušati docarati atmosferu velikog koncerta. - Što više ljudi dode to ce biti bolje, kazao je Burlovic.





Što se ostalih podataka tice sve je obavijeno velom tajne i to na naredbu Sonyja. Ne zna se o kojoj se obradi radi, a niti kada ce ju Sony plasirati na tržište. Vremena YouTubea su prošla, a cak ce spot za "Smooth Criminal" uskoro krenuti u službenu promociju i biti prikazivan na raznim glazbenim televizijama.

Upravo zbog potrebe tajnosti Šulic i Hauser prvu su klapu odradili rano ujutro, a za vrijeme "špice" znatiželjnike su obradovali izvedbom Jacksonove uspješnice.

O ugovoru s diskografskom kucom Sony znat ce se nešto više ovog ponedjeljka, a zasad se zna da ce se album snimati u Morris studiju Mire Vidovica i da ce ga u Hrvatskoj, a najvjerojatnije i za regiju, producirati Menart.

Hauser i Šulic uskoro ce i na turneju s Eltonom Johnom u sklopu koje ce nastupati u Caesars Pllaceu u Las Vegasu, a gostovat ce i u popularnim americkim televizijskim programima The Ellen DeGeneres Showu i Late Nightu legendarnog Davida Lettermana. (B. VINCEK; snimio N. LAZAREVIC)


Podijeli: Facebook Twiter