Dodite u Arenu, ne bojte se kiše!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rob Birch i Nick Hallam, vodeci dvojac Stereo MCs, danas su iz studija Radio Pule, gdje su gostovali u emisiji "AT Klub", pozvali sve da dodu na njihov subotnji koncert u Arenu, napomenuvši da se ne moraju plašiti ružnog vremena. U kratkom razgovoru, koji je s njima vodila Jana Vuckovic, prisjetili su se i dosadašnjih nastupa u Hrvatskoj, najavili novi album dogodine te objasnili kako to da uspješno suraduju vec 25 godina.

S tim u vezi Nick Hallam, DJ i autor tekstova, priznao je da se na neki nacin divi grupama kao što su U2 ili Rolling Stones, koje uspijevaju dugi niz godina svirati u manje-više istoj postavi. Pjevac Rob Birch je rekao da mu se jako svida glazba koja se trenutno stvara na sceni u Velikoj Britaniji. Ugodno caskanje prošlo je brzo, a Birch je nakon intervjua snimio i jingle za Radio Pulu.

Stereo MCs okupili su se 1985., a svoj najpoznatiji album "Connected" iz 1992. snimili su bez korištenja semplova, u potpunosti sa živim instrumentima, a osim naslovne pjesme koja je postala veliki hit, s albuma su se izdvojile i "Step It Up", "Creation" i "Ground Level". Posljednji album "Double Bubble" objavili su 2008., a njega ce pored starijih hitova i mnoštvo plesnih ritmova predstaviti u Areni uz nešto novog materijala s predstojeceg albuma na kojem trenutno rade.

Na koncertu u Areni pridružit ce im se i gosti - Dirty Vegas i Crazy Cousinz feat. MC Kyla. Britanski trio Dirty Vegas svoje house skladbe publici predstavlja od 2001., a pjesmom "Days Go By" osvojili su Grammy. Crazy Cousinz su londonski DJ duo, a nastupit ce s Kylom s kojom su izdali skladbu "Daydreaming". Nakon nastupa u Areni uslijedit ce after partyji u beach barovima Valkane, Valovine i u Qpoli u centru grada.


Podijeli: Facebook Twiter