Dodite nas podržati u Porec

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ispred poreckog kazališta, hrvatske odbojkaške reprezentativke simbolicki su krenule lijepiti plakate po Porecu kojima pozivaju sve ljubitelje odbojke i sporta da ih sljedeceg tjedna dodu podržati u porecku Žatiku na putu do Olimpijskih igara u Londonu.

U Žatiki se, naime, od srijede do nedjelje igra pretkvalifikacijski turnir za OI na kojem ce Hrvatska u konkurenciji Francuske, Švedske, Nizozemske, Grcke i Izraela pokušati osvojiti prvo mjesto, jedino koje vodi na završni turnir europskih kvalifikacija koji ce se u svibnju igrati u Istanbulu.

Put do Londona je trnovit i vec plasman naših odbojkašica u daljnji krug kvalifikacija bio bi uspjeh, da ne govorimo što bi za hrvatski sport opcenito znacio njihov plasman u London.

- Pozivam sve ljubitelje sporta da nas dodu podržati sljedeceg tjedna u Žatiku, a mi jedino što možemo obecati je da cemo u svakoj utakmici dati sve od sebe - bila je kratka i jasna nova kapetanica reprezentacije Hrvatske, Puljanka Biljana Gligorovic.

Hrvatska ce svoje prve dvije utakmice u Porecu igrati od 19 sati, u srijedu sa Švedankama i u cetvrtak s Francuskinjama, a nakon slobodnog petka u subotu ih ocekuje eventualno polufinale, te u nedjelju toliko željeno finale. Prema najavama, cijene dnevnih ulaznica bit ce zaista popularnih 20 kuna. (K. KLARIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter