Dodig u osmini finala, Martić poražena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u osminu finala grand slam turnira u Wimbledonu, nakon što je danas u 3. kolu pobijedio Nizozemca Igora Sijslinga, koji je pri vodstvu Dodiga 6-0, 6-1, 1-0 predao meč.

Dodig je na terenu proveo samo 45 minuta, ne pruživši svom protivniku niti jednu priliku za "break". Ovo je najbolji rezultat Dodiga u Wimbledonu, a u osmini finala igrat će protiv boljeg iz dvoboja između četvrtog nositelja Španjolca Davida Ferrera i Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u osminu finala slam turnira u Wimbledonu, jer je danas u 3. kolu poražena od Bugarke Cvetane Pironkove sa 6:1, 4:6, 6:2 nakon sat i 46 minuta igre.

Martić je slabo ušla u susret i prvi set izgubila praktički bez otpora osvojivši samo jedan gem na svoj servis. I početak drugog seta nije nagovještavao ništa bolje za našu tenisačicu jer je Pironkova povela sa 4:1 i imala servis. Tada Martić radi preokret i dobiva pet gemova zaredom za drugi set. Kada se očekivalo da će Martić u trećem setu nastaviti dobrog igrom, opet je krenula silaznom putanjom i Pironkova dobija meč.(Hina)


Podijeli: Facebook Twiter