Dodig, Tomljanović, Lučić Baroni i Martić u 2. kolu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najbolji hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u drugo kolo parova Australian Opena zajedno s Brazilcem Marcelom Melom nakon što su u prvom kolu sa 7-5, 7-6 slavili protiv australske kombinacije Chris Guccione i Thanas Kokkinakis.

U drugom kolu Dodiga i Mela koji su inače drugi par na ATP ljestvici čekaju Talijani Simone Bolleli i Fabio Fognini. U drugo kolo parova, ali u ženskoj konkurenciji plasirale su se u Ajla Tomljanović, Petra Martić i Mirjana Lučić Baroni.

Tomljanović je s Australkom Jarmilom Gajdosovom slavila protiv rusko-australskog para koji čine Alja Kudrjaceva sa 1-6, 6-4, 7-5. Tomljanović i Gajdosova u drugom kolu igraju protiv njemačke kombinacije Annike Beck i Andree Petkovic.

Petra Martić je zajedno s Mađaricom Timeom Baboševom bila bolja od Slovakinje Dominike Cibulkove i Belgijanke Yanine Wickmayer sa 6-4, 3-6, 7-5. U drugom kolu će Martić s mađarskom suigračicom igrati protiv Australki Ashley Barty i Casey Dellacqua.

I Mirjana Lučić Baroni došla je do drugog kola Australian Opena nakon što je s Njemicom Annom Lenom Groenfeld slavila u prvom kolu protiv australskog para koji čine Azra Hadžižć i Jessica Moore sa 6-3, 6-1. U drugom kolu ih čekaju Kanađanka Eugenie Bouchard i Ruskinja Vera Duševina. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter