Dodig i Melo protiv Marrera i Verdasca u polufinalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatsko-brazilska kombinacija Ivan Dodig i Marcelo Melo u polufinalu će turnira parova na ATP "mastersu" tenisača u Londonu u nedjelju igrati protiv Španjolaca Davida Marrera i Fernanda Verdasca.

Dodig i Melo su kolo prije kraja natjecanja u skupini A osigurali prvo mjesto u skupini i dvoboj protiv drugoplasiranog para iz skupine B, a kako su u odlučujućem dvoboju za rasplet u toj skupini Austrijanac Alexander Peya i Brazilac Bruno Soares svladali Marrera i Verdasca sa 6-3, 7-5, prvo mjesto pripalo je Peyi i Soaresu, a drugo Marreru i Verdascu. Oba para ostvarila su po dvije pobjede i jedan poraz, ali Peya i Soares su osvojili prvo mjesto zbog pobjede u međusobnom dvoboju. Branitelji naslova, Španjolci Marcel Granollers i Marc Lopez, te Indijac Leander Paes i Čeh Radek Štepanek natjecanje u skupini su završili sa po jednom pobjedom i dva poraza.

REZULTATI: Marcel Granollers/Marc Lopez (Špa) - Leander Paes/Radek Štepanek (Ind/Češ) 4-6, 7-6(5), 10-8 Alexander Peya/Bruno Soares (Aut/Bra) - David Marrero/Fernando Verdasco (Špa) 6-3, 7-5 TABLICA: 1. Peya/Soares 3 2 1 5-3 4 2. Marrero/Verdasco 3 2 1 4-2 4 3. Granollers/Lopez 3 1 2 3-5 2 4. Paes/Štepanek 3 1 2 3-5 2 (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter